2016 sportsikerei, eredmények és a jövő

 

Kedves Barátunk!

 

A következő találkozásra 2016. október 5-én, szerdán 18 órakor, az ALAP Caféban (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 35.) kerül sor.

 

alapzaj_kep

 

Az Alapzaj egy olyan találkozási pont, amelyet fiatalok hoztak létre fiatalok számára, hogy a közélet mindennapi és alapvető kérdéseiről beszélgessenek. Fontos, hogy a beszélgetések alapvető közösségi értékek elismerésére alapuljanak, mint a tudás, a teljesítmény, a humanizmus vagy a szolidaritás. Szeretnénk, ha kilépnénk a ma divatos tagadás világából és olyan közösséget alkotnánk, amelynek tagjai ismerik és elismerik egymást, valamint korunk hőseit, teljesítményeit.

Működésünket a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány biztosítja, főtámogatónk az OTP Bank.

Beszélgetünk a nyári sportsikerekről és azok közösségekre való hatásáról, valamint a jövőbeni tervekről, például a Budapest2024 pályázatról. Valóban felülreprezentált-e Magyarország sportsikerek számában, vagy ez is a hype része? Mit érünk az olimpiai éremtáblázattal? Csináljunk olimpiát? Milyen fejlesztések, beruházások szükségesek? Hogyan lóghat ki ennyire a legnépszerűbb sport – a foci – a sikersorozatból? Mekkora jelentősége van a nyárihoz hasonló élményeknek egy ország, egy generáció életében?

Vendégeink Orbán Balázs a Századvégtől, aki támogatja a sportfejlesztéseket és a Budapest2024 pályázatot; Rekop György humorista (korábban Trollfoci), aki képviseli a középutat, valamint Stumpf András a Mandinertől, aki nem ért a sporthoz.

Lájkoljátok Facebook Alapzaj oldalunkat, ahol megtalálhatjuk egymást és a képeket is!

 

Várunk szeretettel!

 

Barátsággal:

az Alapzaj csapata