Nem várt siker a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány első tematikus rendezvényén!

2012. szeptember 26-án a New York Kávéházban közel százan gyűltek össze a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány első tematikus rendezvényére.

Téma: Mit hoz a genetika és a célzott terápia az onkológiában: gyógyulást vagy pénzügyi csődöt?

Az alapítvány eddig csak a Harmónia Orvosklubot működtette rendszeresen, valamint alkalmi szponzorációt biztosított orvosoknak, művészeknek. Most a tevékenység jelentősen bővül, ami a www.drharmonia.hu honlapon részletesen nyomon követhető.
A kellemes hangulatot a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet két bora alapozta meg, amiket ifj. Szepsy István borász mutatott be.

A Harmónia Stúdió művészei a New York Kávéházban

Az alakuló Harmónia Stúdió számos tervezett műsorából egy rövid ízelítőt kaptunk „Meglepetés sok színben”címmel, amit ez alkalomra Kovács Krisztián rendezett. (Zenei vezető: Katona Anikó, szoprán: Szakács Ildikó, mezzoszoprán: Banai Sára, tenor: Honinger László, basszus: Geiger Lajos, kórus: válogatott énekkari művészek.)

A meglepetés kiválóan sikerült mindenki örömére, így a szakmai beszélgetés Peták István és Schwab Richárd kiváló moderálása mellett igen jó hangulatban folyt.

A számos visszajelzés szerint ma is igény van a személyes kapcsolatra, beszélgetésre. Úgy tűnik, hogy a kezdeményezésnek jövője van, remélhetőleg számos közösséget sikerül építenünk nemcsak Budapesten, hanem igény szerint más városokban is..