Jogi nyilatkozat

Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány, www.drharmonia.hu
A honlapot működteti az eVisit Kft.

A honlap célja
Honlapunk célja, hogy betekintést nyújtsunk a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány életébe, terveibe, programjaiba.

Használati feltételek
Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért sem az eVisit Kft., sem a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány nem vállal felelősséget.

Információk
A Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány és az eVisit Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Felelősség terheli az eVisit Kft-t és a honlap készítésében, üzemeltetésében résztvevő feleket a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért. Az eVisit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, amelyekhez a www.drharmonia.hu weboldal kapcsolódik vagy amelyre hivatkozik.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga
Minden szerzői jog a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítványt illeti.

Honlapot látogatóktól származó visszajelzések
A Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány részére elküldött információkat megőrizzük, és válaszolunk rá.

Adatvédelem
A webhely és az egyes oldalak látogatottságáról az oldal üzemeltetője eseti jelleggel gyűjthet adatokat. Az adatgyűjtés a személyes adatokra nem terjed ki.
A hírlevélre történő feliratkozással Felhasználó vállalja, hogy részére a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány valamint közreműködő partnerei – többek között programokra, szakterületéhez tartozó információkra vonatkozó – tájékoztatást, hírlevelet küldhetnek. A hírlevelekről Felhasználó bármikor jogosult leiratkozni. Az adatkezelés részletes szabályait itt olvashatja.

.